torsdag den 27. oktober 2011

Solbriller og sutsko

Hej igen!

Vi fik huset, juhu, og nu har vi boet her en uge. Vi er så småt ved at få etableret os, hvilket har været besværliggjort af at vores ting først kommer til december. Vi har lejet lidt møbler og køkkengrej, men der er stadig rigeligt gulvplads Clemens kan speed-kravle på. To-do listerne med praktiske ting vedr. bankkonti, skat, kørekort, bilregistrering mv. har fået selskab af lange indkøbslister med de absolutte nødvendigheder - altså ud over den Nespressomaskine vi købte allerede i hotel lejligheden ;-)






Vi nyder at have god plads, og det er et dejligt hus. Clemens synes det er sååååå fedt med en have. Der er græsplæne man kan hive i, en krukke man kan smide ting i, der er pinde der kan knækkes, blade der kan rives af træerne og jord, barkflis, fugleklatter og sten ad libitum på buffetten, især sidstnævnte holder forældrene travlt beskæftigede ;-) 


Det er ved at blive sommer - og der har været flere dage over 20 grader, i mandags 25. Det er stadig ret koldt om natten, ned til omkring 12 grader. Huset er ligesom de fleste New Zealandske huse sparsomt isoleret og med enkeltlagsruder, og her er ingen varmepumpe. Så sutsko og sweater kommer frem om aftenen og morgenen, og vi har købt en el-radiator og en uld-sovepose til Clemens. 

Slutteligt, lidt flere billeder fra vores tur til Devonport. 


Det Clemens kigger på er Rangitoto Island - en ø der poppede op af havet for 6-700 år siden, og er en af Auckland områdets ca. 50 vulkaner.....



2 kommentarer:

  1. Æææigh, hvor fedt, tillykke! Huset ser rigtig rart ud. Stort kram herfra!

    SvarSlet
  2. Hvor ser det lækkert ud. Dejligt at kunne følge med herhjemme fra! Håber I nyder livet dernede:)

    SvarSlet