fredag den 18. november 2011

Hip Hip Hurrrraaaaaaaa!

For et år siden, kl 09.09 kom Clemens til verden, juhuuuuu. Vi har haft et dejligt år med ham, den skønne dreng.

Tænk, at den her lille prut.....


Clemens frisk fra fad


Clemens 3 uger

.... nu kan kravle og grine og gå og kramme og kaste med havregrød og klappe og pege og bladre i bøger og kravle op og ned af trapper og gå i flitsbue og snakke. (Eller. dvs. han siger stadig stort set kun traktor. Til gengæld siger han det tit. Meget tit....)



De stolte forældre 

 I dag er han blevet fejret med kage og livlig leg med kollegers og naboers børn. Han burde kunne sove igennem i nat. Jeg synes af og til Simon giver den lige vel meget gas med den lille mand, men det er intet imod hvad en 6 årig, to 8 årige og en 10 årig plus en 2 årig og nogle jævnaldrende kan præstere. Clemens havde en fest, smilte og grinede i 3 timer og slap med en enkelt bule i panden.  




Drømmekagen fra Brovst tog kegler

I anledning af den store dag (- og at han peger og siger NAM - NAM meget insisterende hver gang andre spiser noget) så fik han en fødselsdagskage: (Sukker-uskylden røg alligevel på flyveturen herned........) 


Mmmm....MAM!

Clemens fik blandt andet et strandsæt med skovl og spand og en  "trainer Rugby" (Rugbybold i gummi-udgave) i fødselsdagsgave. Vi glæder os til at hele den lille familie skal på stranden og bygge sandslotte/spise sand (måske denne weekend) og til at vi skal mosle rundt på græsplænen i bedste New Zealandske rugby stil. 



1 kommentar:

  1. Anne Kirstine Wie Schultz24. november 2011 kl. 10.23

    Kære alle tre,

    først og fremmest forsinket TILLYKKE med 1 års dagen - en stor dag, fejret med maner :)

    Skønt at du er så god til at få skrevet og taget billeder og film Karen, så er det nemt at følge lidt med på sidelinien.
    Det ser ud til at I har det super godt og er ved at falde til - selv vuggestuen tegner jo godt, når drengen ikke vil hjem ;)

    Kan fortælle at Thomas lige har fået job i SAS og starter 1 feb. så nu skulle det være muligt at komme ned - vi SKAL nå at besøge jer!

    Knus Anne Kirstine & co

    SvarSlet